BEELDEN VAN STEEN

Eenvoudige beelden met een eigen verhaal, heldere vormentaal en duidelijk verhaal. 

De beelden zijn tijdloos, geven energie en gaan een leven lang mee. Het merendeel is te koop en kan tijdens een expositie of op afspraak worden bezichtigd. Ik werk ook in opdracht, voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Mijn gereedschap loopt uiteen van kraspen en beitel tot slijptol en pneumatische hamer. 

Pas als vorm en zeggingskracht voor mij klopt -de beeldtaal- laat ik los en zit mijn werk er op. Dan mag de kijker aan het werk en zijn eigen betekenis aan het beeld toekennen. Een uitnodiging om te kijken, voelen, vragen te stellen en er in te zien wat je wil zien.

 

  • Figuratief werk
  • Abstract werk

Beelden zijn intellectueel en auteursrechtelijk eigendom van Silvia Wientjes. Opgeleid in het vak door gerenommeerde kunstenaars/beeldhouwers Gerard van Rooij en Adriaan Seelen. Lid van BOK Beroeps Organisatie Kunstenaars en van Pictoright.