Templates PowerPoint - Word

Veel bedrijven, instellingen en kleine zelfstandigen willen zoveel mogelijk zelf doen, om snel iets aan te kunnen passen en kosten te besparen. Hiermee wordt de vraag naar op maat gemaakte templates voor Word en PowerPoint steeds groter. Denk aan brieven, rapportages, (jaar)verslagen, invulformulieren, nieuwsbrieven, bedrijfspresentaties, leesdocumenten, CV's etc.

 

Ik maak templates voor presentaties waarin de opmaak, lettertypes, kleuren en indeling van de dia's vastliggen. Gebruikersvriendelijkheid is belangrijk, zo kan een bedrijf zelf invulling geven aan presentaties, zonder in te hoeven boeten aan de kracht van de huisstijl. Desgewenst kom ik op locatie om uitleg te geven. Professioneel en helder. Dat werkt. 

Gecertificeerd Microsoft Office Specialist Powerpoint

  • Werkzaam in een vast netwerk van grafische professionals
  • Betrouwbaar en creatief DTP-er voor collega-ontwerp bureaus. 
  • Zeer goede kennis van Adobe CC en Office-pakketten. Oog voor detail.
  • Prettige gesprekspartner voor opdrachtgevers.

Aanbevelingen

Angela Champness

Algemeen directeur en RCDI at MyDailyLifestyle '

"Silvia helped us update our brochures and she was a pleasure to work with. Responsive, creative and professional. In addition, she goes the extra mile to give you choices and make sure she delivers what is asked."

 

Dennis Geluk

Senior Analist - Partner bij DiVetro

en Thee sommelier

"Silvia heeft voor ons (DiVetro) de huisstijl verwerkt in Powerpoint en Word templates. Silvia is bijzonder klantgericht en denkt actief mee om tot nieuwe templates te komen. Daarnaast heeft Silvia ook goed meegedacht over de implementatie en gebruikersvriendelijkheid van de templates."