Hoe exposeer je een beeld?

Hoe wil ik als beeldhouwer dat men naar mijn beeld kijkt? Ik wil natuurlijk dat de uitstraling en het karakter van een beeld zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Op wat voor ondergrond plaats ik het beeld, op een sokkel of juist niet, clean of informeel, op welke hoogte (ook heel erg bepalend), in wat voor omgeving, welke combinatie van materialen. Hoe zet ik het beeld vervolgens op de foto? Een hele zoektocht. 
Dit beeld "hanging around" oogt wat mij betreft het krachtigste in een omgeving met een rustige, contrasterende achtergrond. 
Tijdens de expositie "Kunst en Ontmoeting" in Mill staat hij in een prachtige natuurtuin.
De tuin is ingericht met werk van meerdere kunstenaars in verschillende disciplines. Ik exposeer ongeveer 9 stenen beelden. 
Wees welkom, leuk je te ontmoeten!! 
 10-11-17-18 september 2022, Mill